ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μαρία Κωνσταντάκη: Δεν είμαι ενζενί!

konstantaki
Πολλοί πιστεύουν πως είναι ο ορισμός του τηλεοπτικού σουρεαλισμού και ίσως να μην έχουν άδικο. Η Μαρία Κωνσταντάκη δίνει μίααπλαυστική ερμηνεία στο Μάνα Χ Ουρανού.

Εχεις καταλήξει; Η Εμη είναι περισσότερο σουρέαλ τύπος ή... καλοπερασάκιας;

Καλά, δεν το συζητώ, εννοείται πως πρώτα και πάνω απ' όλα είναι καλοπερασάκιας και στη συνέχεια τη χαρακτηρίζει ο σουρεαλισμός.

Μήπως οι σουρεαλιστικοί ρόλοι είναι το κάρμα σου; Η Αστερόπη η Νέλλη, η Εμη...
Είναι σίγουρα το κάρμα μου και πολύ το χαίρομαι. Ομως έχει να κάνει μάλλον με την εμφάνιση (γέλια). Δεν έχω κλασική εμφάνιση. Εχω ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, δεν είμαι γλυκιά για να παίξω ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, δεν μπορώ να παίξω την ενζενί, οπότε κάπως έτσι υποθέτω έρχονται στα χέρια μου λίγο πιο ξεχωριστοί ρόλοι. Συν το ότι η ελληνική τηλεόραση λατρεύει την τυποποίηση. Ετσι, σκέφτονται και λένε: Θέλουμε μια ολίγον τρελή; Την Κωνσταντάκη θα πάρουμε!

Κάθε φορά που αναλαμβάνεις έναν τόσο ιδιαίτερο ρόλο, υπάρχει κάτι που να σε αγχώνει περισσότερο και να θες να προσέξεις;

Κάθε φορά αγχώνομαι με τα πάντα. Ετσι κι αλλιώς λόγω άγχους θεωρώ ότι δεν το 'χω ούτε με την τηλεόραση ούτε με το ραδιόφωνο... Οπότε προσπαθώ πάντα να είμαι πολύ καλά διαβασμένη και προετοιμασμένη. Αλλωστε, θεωρώ ότι σε αυτήν τη δουλειά οφείλεις να είσαι καλά διαβασμένος και άμα έχεις να κάνεις και με τους τρελούς ρυθμούς της τηλεόρασης, δεν το συζητάμε. Διαφορετικά μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Με τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της τηλεόρασης πώς τα πας;


Αγαπάω τους ρυθμούς της τηλεόρασης, γιατί αγαπώ πολύ και την ίδια την τηλεόραση. Περνάω καλά μαζί της. Επίσης, αυτό που απολαμβάνω κάθε φορά που είμαι σε μια δουλειά είναι ότι μου δίνει την ευκαιρία με όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους περνάω ολόκληρα 10ωρα να έρθω πιο κοντά, να νιώσω πιο οικογενειακά.

Το «Μάνα Χ ουρανού» είναι μια πιο προχωρημένη και πιο ψαγμένη κωμωδία. Αυτός πιστεύεις είναι και ο λόγος που δεν εκτοξεύθηκε στους πίνακες τηλεθέασης; Δεν έχω ιδέα... Δεν ξέρω αν αυτό που μου λες έπαιξε ρόλο. Αυτό, όμως, που ξέρω είναι πως όλα αυτά τα τελευταία χρόνια που η τηλεόραση ή δεν είχε τίποτα ή είχε... σκουπίδια, ο κόσμος της γύρισε την πλάτη. Οπότε χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης και πάλι.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.