ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παπαδημούλης:Θα περίμενα ο Σαμαράς να πάρει τον Τσίπρα.!

papadimoulis syriza
Αιχμές για την στάση του Αντώνη Σαμαρά σε αυτές τις ώρες της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για την χώρα με τους εταίρους άφησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στο Star, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Θα περίμενα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην είχε πάρει τον κ. Θεοδωράκη και τον κ. Βενιζέλο, προσπαθώντας αυτή την κρίσιμη στιγμή να είχε οικοδομήσει αντιπολιτευτικό μέτωπο και να είχε πάρει τον πρωθυπουργό. Ευτυχώς οι μισοί νεοδημοκράτες αλλά και κορυφαία στελέχη της ΝΔ δεν υιοθετούν αυτήν την στάση της καταστροφολογικής ρητορείας». Ο κ Παπαδημούλης πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο εργάζονται με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Απλά οι προηγούμενοι υπέγραφαν κείμενα χωρίς να τα διαβάζουν καν. Έχουμε και την πρωτοτυπία να τα διαβάζουμε πριν τα υπογράψουμε! Δεν ξέρω εάν θεωρείται μειονέκτημα αυτό». 

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στη στάση της κυβέρνησης, παρέπεμψε στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ το απόγευμα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.