ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ηχηρό μήνυμα από την Κρήτη

Ηχηρό μήνυμα από την Κρήτη
Με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς» αρκετοί Ηρακλειώτες αψήφησαν το κρύο και κατέβηκαν στην πλατεία Ελευθερίας για να συμπαρασταθούν στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση στο έκτακτο Eurogroup στη βελγική πρωτεύουσα.

Η συγκέντρωση έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω του ψύχους και της βροχής που δεν εμπόδισε τους Ηρακλειώτες να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο .

«Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα» ήταν το κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου στο Ηράκλειο όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας που οργανώθηκε, από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από πολίτες ενώ υπάρχουν και πανό με συνθήματα καθώς και ελληνικές σημαίες.

«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική πρόσκληση την οποία είχαν απευθύνει οι οργανωτές.


ΤΩΡΑ: Χιλιάδες άνθρωποι είναι στο Σύνταγμα για συμπαράσταση στην Κυβέρνηση!

ΤΩΡΑ: Το tweet του Πρωθυπουργού για την συγκέντρωση στο Σύνταγμα [photo]


ΤΩΡΑ: Οι πολίτες της Πάτρας δεν μασάνε από κρύο και λένε «ΟΧΙ» στην λιτότητα 

[video + photos]


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.