ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο αντιδήμαρχος Τρίπολης θα κάνει μήνυση στο δήμαρχο;;

dimarxeio tripolis
Την Παρασκευή το πρωί στην περιοχή του Λεβιδίου και συγκεκριμένα λίγα μέτρα από... τη χωματερή βρισκόταν η Αστυνομία η οποία οδήγησε τρία άτομα από το σημείο στο αυτόφωρο, τα ονόματα των οποίων είναι Σταμάτης Χαράλαμπος αντιδήμαρχος, Σπύρος Ζάβος και Χρήστος Καρβουνιάρης για παρακώλυση της κυκλοφορίας καθώς είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στον δρόμο, εμποδίζοντας τα απορριμματοφόρα να προχωρήσουν.

To ΑrcadiaPortal.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο των κατοίκων κ. Γκότση και πληροφορήθηκε ότι κινούνται οι διαδικασίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο των απολογιών, με τον τρίτο να απολογείται αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικηγόρου, ο οδηγός του απορριμματοφόρου στην κατάθεσή του ανέφερε ότι σήμερα πήρε εντολή από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Τρίπολης Ιωάννη Κοκοσιούλη και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Τότση Ηλία, προκειμένου να πάει τα απορρίμματα στη θέση Μαγούλα στο Λεβίδι.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι τη Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου ή τη Δευτέρα 2 Μαρτίου θα καταθέσουν μήνυση κατά του δημάρχου Τρίπολης κ. Παυλή, του κ. Κοκοσιούλη και του κ.Τότση για παράβαση καθήκοντος, γιατί, όπως υποστηρίζουν, δεν έουν εκδικαστεί τα ασφαλιστικά μέτρα και δεν έχουν γίνει τα έργα που απαιτούνται στη χωματερή του Λεβιδίου, όπως η τοποθέτηση γεωϋφάσματος.


Πηγή:arcadiaportal.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.