ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Ρ. Μακρή διαφωνεί με τη δήλωση Γλέζου.!

raxil makri
Διαφωνώντας με την ουσία της δήλωσης του Μανώλη Γλέζου, η... Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και την εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, εστιάζοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του διαπραγματευτικού επιτελείου της Κυβέρνησης, συνέστησε προς όλες τις κατευθύνσεις υπομονή. 

Πιο συγκεκριμένα, η κα Μακρή δήλωσε: "Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω το κείμενο, εμπιστεύομαι την κυβέρνηση. Να ξέρετε ότι το κείμενο αυτό μόλις κατατεθεί και υπογραφεί, θα έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θα είναι τίποτα κρυφό, όλα θα είναι φανερά. Θα έρθει στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, εκεί θα είναι οι Βουλευτές απ' όλα τα κόμματα, θα γίνει δημόσια συζήτηση. Εκεί λοιπόν θα δούμε αν υπάρχει κάτι, δεν είμαστε Βουλευτές, όπως εκείνοι που τους έφερναν κείμενα και δεν τα διάβαν γιατί δεν είχαν χρόνο. Και θα το διαβάσουμε και θα το επεξεργαστούμε και τις τοποθετήσεις μας θα κάνουμε και την άποψή μας θα πούμε. Και να σας πω και κάτι, γι' αυτό είμαστε οι Βουλευτές και ο κόσμος μας έστειλε στην Βουλή, για να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν αυτά που είπαμε. Και εγώ ως Βουλευτής συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια του προγράμματος της ΔΕΘ, αν δω κάτι να πηγαίνει στραβά και δεν με ικανοποιεί και είναι επικίνδυνο, δεν θα το ψηφίσω, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Θα περιμένω όμως, δεν μπορώ να βγάζω συμπεράσματα και να πετάω βεγγαλικά και φωτοβολίδες, όταν γίνεται αυτή η μεγάλη προσπάθεια". 

Κληθείσα να σχολιάσει την δήλωση του Μανώλη Γλέζου, η Μακρή απάντησε ως εξής: "Σε μία δημοκρατία ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, όμως θα πρέπει να ξέρει ότι θα πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες των λόγων του. Γιατί ο κ. Γλέζος έχει μία πολύ μεγάλη διαδρομή, την οποία και σέβομαι και τιμώ βαθύτατα, αλλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με την ουσία της συγκεκριμένης δήλωσης". 

ΑΚΟΥΣΤΕ το ηχητικό απόσπασμα αναλυτικά:Πηγή:e-volos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.