ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συλλήψεις σε Πέλλα και Ημαθία για ναρκωτικά και παράνομο στοίχημα!!

silipsis pella imathia
Συνελήφθη χθες (7-2-2015) τα ξημερώματα σε χωριό της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 45χρονος καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που... οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 10,05 γραμμαρίων, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα.

Παράλληλα, συνελήφθη χθες (7-2-2015) το απόγευμα σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και Νάουσας, 35χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, για παράνομο διαδικτυακό στοιχηματισμό.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε εγκαταστήσει στο κατάστημα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους μέσω διαδικτύου πραγματοποιούνταν παράνομος στοιχηματισμός ποδοσφαιρικών αγώνων.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος λειτουργούσε το κατάστημα χωρίς να κατέχει την σχετικά άδεια παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.