ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι συγκρούσεις στη Μαριούπολη συνεχίζονται.!

marioupoli
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας υποστήριξαν σήμερα ότι και άλλες αυτοκινητοπομπές τεθωρακισμένων οχημάτων εντοπίστηκαν να περνούν από τη Ρωσία στο ουκρανικό έδαφος, ακόμη και στα νοτιοανατολικά όπου, σύμφωνα με το Κίεβο, οι αντάρτες συνεχίζουν τις επιθέσεις τους εναντίον του ουκρανικού στρατού σε μικρή απόσταση από το λιμάνι της Μαριούπολης.

Ο εκπρόσωπος του στρατού Αντρίι Λισένκο είπε ότι ένα στρατιωτικό τρένο που μετέφερε 60 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και αρμάτων μάχης, έφτασε το Σάββατο στην πόλη Αμβροσίιφκα προερχόμενο από τη Ρωσία. Αργότερα, μια αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό πέρασε τα σύνορα στο ύψος του Νοβοαζόφσκ, στα ανατολικά της Μαριούπολης, στην Αζοφική Θάλασσα.

Σύμφωνα πάντα με τον Λισένκο, οι συγκρούσεις συνεχίζονται στο χωριό Σιρόκινε, ανατολικά της Μαριούπολης. "Η στρατιωτική αντιπαράθεση συνεχίζεται. Η μάχη συνεχίζεται. Οι στρατιώτες μας διατηρούν τις θέσεις τους", είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο εκπρόσωπος υποστήριξε εξάλλου ότι τις τελευταίες 24 ώρες σημειώθηκαν συνολικά 44 διαφορετικές επιθέσεις εκ μέρους των αυτονομιστών ανταρτών στη ζώνη των συγκρούσεων. Διαβεβαίωσε όμως ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα ξεκινήσουν σήμερα τη διαδικασία απομάκρυνσης των βαρέων όπλων από τη γραμμή του μετώπου, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους φιλορώσους αυτονομιστές.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.