ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ομογένεια:Την μπάνκα στον αέρα τίναξε ο ομογενής Μάνι Σταυρόπουλος!!

stauropoulos
Tην μπάνκα στον αέρα τίναξε ένας ομογενής στην Αυστραλία, που θριάμβευσε σε φημισμένο τουρνουά πόκερ που έγινε στη Μελβούρνη, κερδίζοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 1.385.500 δολαρίων Αυστραλίας, το οποίο αντιστοιχεί σε 935.212 ευρώ! 
Ο λόγος για τον Μάνι Σταυρόπουλο (Manny Stavropoulos), ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά πόκερ Aussie Millions 2015 και αναδείχθηκε κορυφαίος μεταξύ 648 παικτών που έδωσαν σκληρή μάχη στις πράσινες τσόχες του περίφημου Crown Casino της Μελβούρνης.
Εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό που αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή του, ο χρυσός νικητής κατάφερε να εξασφαλίσει δόξα, δημοσιότητα, αλλά και συνολικά 2.100 πόντους ως «Παίκτης της χρονιάς», οι οποίοι τον ανεβάζουν αυτόματα στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης του μεγαλύτερου τουρνουά του νοτίου ημισφαιρίου. Παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό, ο Έλληνας ομογενής έφτασε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής με σχετική ευκολία. Μπήκε στην επτάδα των φιναλίστ ξεκινώντας τη μάχη του από την πέμπτη θέση, έχοντας ως αντιπάλους εξαιρετικούς παίκτες διεθνούς φήμης όπως οι Brian Rast, Richard Lyndaker και Grant Levy.
Έπειτα από σκληρή μάχη με τα... τραπουλόχαρτα και έχοντας στο πλευρό του τη θεά Τύχη, ο Σταυρόπουλος κατάφερε να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του και να φτάσει στον μεγάλο τελικό, όπου απέναντί του είχε τον πολύπειρο Lennart Uphoff από τη Γερμανία. Η ελληνογερμανική μάχη ξεκίνησε με τον ομογενή να βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά παρά τα δυσοίωνα προγνωστικά, ανέκτησε γρήγορα τις δυνάμεις του. Πέρασε στην αντεπίθεση και όταν τελικά βρήκε τα φύλλα που έψαχνε, χτύπησε αποφασιστικά την παρτίδα και έφτασε στο νήμα κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή και τη χρυσή κούπα αλλά (φυσικά) και το πολύτιμο έπαθλο των 1.385.500 δολαρίων Αυστραλίας!
Όπως ήταν επόμενο, η θριαμβευτική νίκη του Μάνι Σταυρόπουλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τύπο, που φιλοξένησε την είδηση και έκανε λόγο για «επικράτηση του Έλληνα που κέρδισε τον τίτλο μέσα στην πόλη του»! Αξίζει να σημειωθεί πως η τελική επτάδα των νικητών συμπληρώθηκε από τους Lennart Uphoff (1.214.500 δολάρια Αυστραλίας), Joel Douaglin (630.000), James Rann (430.000), Brian Rast (315.000), Anthony Legg (235.000), ενώ στην τελευταία θέση ήταν ο Richard Lyndaker (160.000).
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.