ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καταδίκη του Μπάμπη Παπαδημητρίου!!

papadimitriou mpampis
Καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια με τα οποία εστράφη εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Το Εφετείο Πειραιώς, με την 813/2014 απόφασή του, δικαιώνει τον Νίκο Χατζηνικολάου, κρίνοντας, κατά πλειοψηφία, ότι ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δυσφήμισε τον δημοσιογράφο, διαδίδοντας ψευδή γεγονότα, προκαλώντας του ηθική βλάβη.

Η συκοφαντική επίθεση έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011, το οποίο παρουσίαζε η Σία Κοσιώνη. 

Ο προσκεκλημένος της, σχολιαστής Μπάμπης Παπαδημητρίου, επιχείρησε να συσχετίσει τα οικονομικά προβλήματα του Alter με την επιχειρηματική πορεία του Νίκου Χατζηνικολάου.
 
«Επιχειρηματίας δεν μπορείς να γίνεις όταν δεν πληρώνεις φόρους, όταν δεν πληρώνεις ταμεία και δεν πληρώνεις καν μισθούς», ανέφερε κατά λέξη. 

Το δικαστήριο έκρινε πως ο Μπ. Παπαδημητρίου επιχείρησε να συκοφαντήσει τον Ν. Χατζηνικολάου, εμφανίζοντάς τον «ως έναν ασυνεπή επιχειρηματία». Η απόφαση σημειώνει πως «οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, αντιθέτως, είναι παντελώς ψευδείς», αφού τόσο ο Real FM όσο και η «Real News» δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου καλείται να καταβάλει χρηματική αποζημίωση 7.000 ευρώ και ο σταθμός να μεταδώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων περίληψη της απόφασης, εντός διαστήματος 15 ημερών από τη επίδοσή της, με χρηματική ποινή 700 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.