ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Όλη η αλήθεια για τα αίτια γάμου και χωρισμού του Κ. Μπογδάνου και της Τ. Μοσχολιού!!

mosxoliou mpogdanos
Και επισήμως τέλος στο γάμο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Τζίνας Μοσχολιού...
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το βράδυ της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου του και μετά και την πρόσφατη μετακόμισή του σε νέα κατοικία στο Κεφαλάρι κάνει νέα αρχή στη ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού προχώρησαν στις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου λίγους μήνες μετά το θρησκευτικό γάμο τους, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τα σύννεφα στο γάμο τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους ήδη από τον Νοέμβριο και οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους όλο και πύκνωναν μέχρι που τελικώς και οι δύο τις επισφράγισαν μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας έτσι μερίδα του Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, o λόγος που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού προχώρησαν σε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2014 φέρεται να είναι μια εγκυμοσύνη αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε όπως ο ίδιος θεώρησε ότι όφειλε: επισημοποίησε τη σχέση του με τη δημοσιογράφο. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά την υπογραφή του αίτησης διαζυγίου του, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του λόγω υψηλού πυρετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσο και η Τζίνα Μοσχολιού, έχουν αφήσει πίσω τους την άσχημη τροπή που πήρε η σχέση τους κάνοντας επαναπροσδιορισμό της προσωπικής τους ζωής.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.