ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Αν δεν υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, ακολουθεί η Λεπέν»

podemos igklesias
Εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα ίσως σε λίγους μήνες θα έχουν να διαπραγματευτούν με τη Μαρίν Λε Πεν, δηλώνει στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό CNBC, ο ηγέτης των Ποδέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας. 

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Ισπανός πολιτικός προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι «εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα, εάν συνεχίσουν να εφαρμόζουν έναν δογματισμό που έχει φέρει εμάς τους Ευρωπαίους σε μία καταστροφή, ίσως σε λίγους μήνες θα έχουν να διαπραγματευτούν με την επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν. Και δεν θέλω αυτό να συμβεί» τονίζει ο κ. Ιγκλέσιας.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Ιγκλέσιας, παρότι είναι μόλις 36 ετών, θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας. Αυτό, όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του σταθμού, είναι ένα γεγονός που φαίνεται να ανησυχεί τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών, που συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους με την Ελλάδα. 

«Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που μίλησαν με το CNBC, υπουργοί Οικονομικών και πρωθυπουργοί στην Ευρώπη εκφράζουν ανησυχία ότι εάν φανούν επιεικείς με την Ελλάδα, αυτό θα ενθαρρύνει άλλα κινήματα που εναντιώνονται στη λιτότητα. Το κόμμα του Ιγκλέσιας, οι Ποδέμος είναι στην κορυφή του καταλόγου» προσθέτει το CNBC.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.