ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γ. Σακελλαρίδης: «Η κυβέρνηση θα τηρήσει τη δέσμευσή της στον ελληνικό λαό»

sakellaridis
Για το κλίμα, όπως αυτό διαμορφώνεται μία ημέρα πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, όπου αναμένεται να...
κριθούν πολλά σχετικά με τη διαπραγμάτευση της χώρας μας με τους εταίρους, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Έχουν συμβεί πολλά αυτές τις ημέρες από την προηγούμενη Τετάρτη που είχαμε και πάλι το Eurogroup. Ήταν ένα συνεχές διάστημα διαβουλεύσεων σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της απέναντι στον ελληνικό λαό και να μη μπει στη λογική συνέχισης ενός προγράμματος, το οποίο είχε τη λογική την οποία είχε μέχρι σήμερα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Προσήλθαμε σε αυτό το διάλογο και είναι μία μεγάλη νίκη ότι κατάφερε η νέα κυβέρνηση να θέσει την ατζέντα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και μόνο που έχει τεθεί αυτό το θέμα και συζητιέται στην Ευρώπη για εμάς είναι μία πρώτη νίκη. Φάνηκε ωστόσο ότι υπάρχουν σκληρές απόψεις σε σχέση με την ανάγκη να εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα. Όμως υπάρχει και ένα ισχυρό πλέγμα κρατών, το οποίο βλέπει με θετικό μάτι τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης», σημείωσε ο κύριος Σακελλαρίδης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.