ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανατρεπτική δημοσκόπηση που βάζει βόμβα στη ΝΔ - Ποιος είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που έχει αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας!!

tsipras me upourgous
Η πλειοψηφία των πολιτών βλέπει με θετική ματιά την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα το...
60,6% των πολιτών επιδοκιμάζει την πολιτική της, ενώ το 37,1% την αποδοκιμάζει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής.

Μεταξύ των ερωτηθέντων το 48,1% πιστεύει ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν με επιτυχία ενώ το 51,1% εμφανίζεται απαισιόδοξο και ανήσυχο. Οι πολίτες θεωρούν ότι μετά από 12 μήνες η κατάσταση της οικονομίας θα είναι λίγο καλύτερη (46,8%) ενώ ποσοστό 8% πολύ καλύτερη. Το 21,3% θεωρεί ότι η κατάσταση θα είναι ίδια με τη σημερινή ενώ το 10,5% ότι θα είναι λίγο χειρότερη.

Το 53,7% θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς τα τελευταία 20 χρόνια έναντι 34,6% που θεωρεί ότι θα είναι χειρότερος.

Οι δημοφιλέστεροι...

Σε ό,τι αφορά τους πιο δημοφιλείς υπουργούς, πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών είναι ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Δραγασάκης (70,7%) και ακολουθούν οι Γιάννης Βαρουφάκης (68%), Παναγιώτης Κουρουμπλής (63,3%), Γαβριήλ Σακελλαρίδης (60,1%), Γιώργος Σταθάκης (59%), Νίκος Παππάς (57,7%), Έλενα Κουντουρά (56,5%), Γιώργος Κατρούγκαλος (54%), Παναγιώτης Λαφαζάνης (53%) και Νίκος Κοτζιάς (52,3%).

Οι πολίτες θεωρούν ότι μετά από 12 μήνες η κατάσταση της οικονομίας θα είναι λίγο καλύτερη (46,8%) ενώ ποσοστό 8% πολύ καλύτερη. Το 21,3% θεωρεί ότι η κατάσταση θα είναι ίδια με τη σημερινή ενώ το 10,5% ότι θα είναι λίγο χειρότερη.

Το 53,7% θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς τα τελευταία 20 χρόνια έναντι 34,6% που θεωρεί ότι θα είναι χειρότερος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.