ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ρεκόρ ανόδου για τη Renault!!

renault
Η Renault σημείωσε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης των πωλήσεων το 2014 ανάμεσα σε 26 εταιρείες που κατέχουν τις ισάριθμες θέσεις στην ελληνική αγορά των επιβατικών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, ανέβασε τις πωλήσεις της κατά 104,5% σε σχέση με το 2013.

Ενα ακόμη στοιχείο που αξίζει να τονισθεί είναι ότι αυτή η επιτυχία ήρθε μόλις έναν χρόνο μετά την πλήρη δραστηριοποίηση της νέας αντιπροσωπείας Teoren Motors στην ελληνική αγορά. Η ανοδική πορεία της δεν είναι τυχαία, αφού η οικογένεια του Βασίλη Θεοχαράκη αποτελεί ένα καταξιωμένο όνομα στην αγορά του αυτοκινήτου, με σημαντική πείρα και επιτυχημένη πολυετή πορεία.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το νέο Renault Clio, που απέδειξε την υπεροχή του φιγουράροντας μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς για το 2014. 

Το Renault Clio, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στην Ελλάδα, πρωταγωνίστησε χάρη στην εντυπωσιακή του σχεδίαση, την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά, την άνεση και ευρυχωρία του, αλλά και τα υψηλά επίπεδα οικονομίας και οδηγικής απόλαυσης.

 
Επιπλέον η Teoren Motors καθιέρωσε 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση Renault. Αντίστοιχα, η Dacia, ακολουθώντας την εξαιρετική πορεία της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά, το 2014 σημείωσε στην Ελλάδα σημαντική αύξηση πωλήσεων κατά 78,6%. 

Η επίτευξη αυτή επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι ο Ελληνας καταναλωτής, αναζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερα σε ένα αυτοκίνητο με το λιγότερο δυνατό κόστος, αποφασίζει έξυπνα επιβραβεύοντας με την επιλογή του την έντιμη και ξεκάθαρη «Value For Money» πρόταση της Dacia.

Ο Μένης Σταθώρης, εμπορικός διευθυντής της Teoren Motors, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα αυτά μας γεμίζουν ικανοποίηση γιατί οι Ελληνες καταναλωτές αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα της Renault και της Dacia, καθώς και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται από το πρόσφατα αναδιοργανωμένο δίκτυό μας». 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.