ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ψυχρά κι Ανάποδα ξανά (και ξανά)!

psixra & anapoda
Τον Σεπτέμβριο το στούντιο είχε ανακοίνωσει μια νέα ταινία μικρού μήκους το «Frozen Fever» (παίζει μαζί με την «Σταχτοπούτα» στις αίθουσες), κουκλάκια και λοιπά εμπορεύματα εξακολουθούν να πωλούνται σαν τρελά, στη Ντίσνεϋλαντ κατασκευάζεται ήδη καινούριο ρόλερ κόστερ εμπνευσμένο από την ταινία, ενώ οι ήρωές της έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην τηλεοπτική σειρά «Once Upon a Time» του ABC. Ήταν δυνατό να μην υπάρξει σίκουελ;

Οι σκηνοθέτες Τζένιφερ Λι και Κρις Μπακ, ανακοίνωσαν επίσημα πως το «Frozen 2» είναι γεγονός και φυσικά πρόκειται για το λιγότερο...σοκαριστικό νέο της χρονιάς!

Άλλωστε η Ιντίνα Μενζέλ, αστέρι του Μπρόντγουεϊ και η φωνή της βασίλισσας του Χιονιού Έλσα, είχε δηλώσει πρόσφατα στην Telegraph πως η εταιρία σκέφτεται τόσο ένα κινηματογραφικό σίκουελ, όσο και μία θεατρική διασκευή του «Ψυχρά κι Ανάποδα».

«Είναι όλα στα χαρτιά», δήλωσε η Μενζέλ σχολιάζοντας την πιθανή συμμετοχή της. «Δεν ξέρω τι θαγίνει με την παράσταση, αλλά ελπίζω στην ταινία. Θα δούμε».

Να θυμήσουμε πως η «παγωμένη» υπερπαραγωγή ζέστανε αναπάντεχα τα ταμεία, κάνοντας εισπράξεις των 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, εκτοπίζοντας το «Toy Story 3» από την κορυφή και κερδίζοντας τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.