ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΟΚ στο Νοσοκομείο Βόλου: Καταγγέλλει απόπειρα κατά της ζωής του.!

nosokomeio
Απίστευτα τα όσα φέρνει στο φως... της δημοσιότητας τοe-Volos.gr στην εξέλιξη της δημοσιογραφικής έρευνας, με αφορμή την διάρρηξη στο γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, η οποία καταγγέλθηκε το πρωινό της Κυριακής. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οι αξιωματικοί της οποίας διενεργούν ήδη Προνάκριση για την διαλεύκανσή της, με την δράση του άγνωστου δράστη ή των αγνώστων δραστών να προσδιορίζεται χρονικά, από τους εργαζόμενους, μεταξύ της νύχτας της Παρασκευής και των πρωινών ωρών της Κυριακής, οπότε και έγινε αντιληπτή. 

Για πάμε όμως να δούμε τη νέα τροπή που λαμβάνει η υπόθεση της διάρρηξης - μυστήριο και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο των εργαζομένων, η διάρρηξη και όμως... δεν είχε λεία, ούτε χρηματική, ούτε καν κάποιων εγγράφων.

Αυτό όμως που περιπλέκει περισσότερο απ' όλα την υπόθεση είναι η αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Γιάννη Γαννακός, μιλώντας νωρίτερα σε ρεπόρτερ του e-Volos.gr και απαντώντας στο ερώτημα, από πού θεωρεί ότι προέρχεται μια τέτοιους είδους ενέργεια, χωρίς λεία. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Γιαννακό, η ενέργεια θα μπορούσε να αποτελεί μήνυμα προς τον ίδιο, όπως ακριβώς συνέβη και πριν λίγες ημέρες, όπως αποκάλυψε, όταν οδηγώντας στην περιοχή Σέσκλο, κάποιοι προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο, πράγμα που απέφυγε.

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιοί και γιατί να κάνουν μια τέτοια ενέργεια σε βάρος του, ο κ. Γιαννακός δεν θέλησε να δηλώσει κάτι περαιτέρω.

volos nosokomeio

e-volos.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.