ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στο Παρίσι ο Τσίπρας – Το μήνυμα για τις μεταρρυθμίσεις!!

tsipras parisiΣυνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία έχει σήμερα στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στη Γαλλία, ο ΟΟΣΑ οργανώνει και συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού, αλλά και εξωτερικούς προσκεκλημένους, ενώπιον των οποίων ο Αλ. Τσίπρας θα εκφωνήσει (στις 17:00) ομιλία με θέμα: «Η μεταρρύθμιση της Ελλάδας μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει».

«Σήμερα βρισκόμαστε στο Παρίσι για να παρουσιάσουμε σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης», ανέφερε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ανήρτησε ένα βίντεο για τη δέσμη των μεταρρυθμίσεων που θα παρουσιάσει. 

alexis tsipras

Στο βίντεο, με τίτλο «Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα - Η Ευρώπη Αλλάζει», παρουσιάζονται η Ελλάδα και η Ευρώπη σχεδιασμένες με λέξεις κλειδιά πάνω στους αντίστοιχους χάρτες.



Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Μεταρρυθμίσεις της Αθήνας εξαγγέλλει ο Τσίπρας στη ΓΣ του ΟΟΣΑ

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.