ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αθηνά Τσιλύρα: Η αυλαία στη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και η στήριξη του στην περιπέτεια με την υγεία της.!

tsilira
Μετά από 25 χρόνια γάμου η Αθηνά Τσιλύρα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι πια μαζί. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «R» και το Βασίλη Μπουζιώτη για το χωρισμό τους, τη γνωριμία τους, τη μεγάλη στήριξη του ηθοποιού στο πρόβλημα με την υγεία της, αλλά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σπύρο Παπαδόπουλο να έχει προχωρήσει τη ζωή του.
«Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω για τα προσωπικά μου, για αυτό και λέγονται και προσωπικά. Θα βρω όμως έναν τρόπο να το κάνω! Θα δανειστώ μια λέξη σου για να πω ότι αυλαία έχουν τα θέατρα στις παραστάσεις. Έτσι όταν πέφτει η αυλαία ο κόσμος ξέρει ότι τελείωσε κάτι που ήταν ψεύτικο, το οποίο όμως διέθετε πολλή αλήθεια. Στη ζωή, που διαθέτει πολύ ψέμα, αυλαία πέφτει μόνο στον θάνατο. Εκεί τελειώνουν όλα. Τώρα υπάρχει ζωή, μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις, λόγια, δώρα. Δώρα ζωής και γι αυτό πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ξέρεις, είναι πολύ δύσκολη η διαδρομή του ανθρώπου προς την αυτογνωσία. Ζούμε και αποκτούμε ωριμότητα όταν είμαστε κοντά πια στον θάνατο. Και τότε δεν έχουμε χρόνο να τη χρησιμοποιήσουμε. Αλλά αυτό είναι το μαγικό ταξίδι της ζωής...».
Για τη σχέση ζωής και αγάπης που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είπε η γνωστή ηθοποιός: «Ο Σπύρος είναι πάντα στο πλάι μου. Ήταν και τότε. Ξέρεις εκεί στη χώρα του πόνου ο καθένας είναι μόνος του. Και αυτό ήταν η επιθυμία μου. Τον άφησα να μου ξυρίσει το κεφάλι και ανακάλυψα ότι έχω ένα υπέροχο κρανίο. Ξέρεις πόσο ωραία πράγματα ανακαλύπτεις σε καταστάσεις δύσβατες;
«Έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι τα πάντα και για πάντα», συνεχίζει να δηλώνει η Αθηνά Τσιλύρα για το αν η σχέση τους αντέχει στο χρόνο, ενώ για τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που δείχνουν ότι ο ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή του απαντά:
«Μάλιστα, για να το λένε αυτό κάτι θα ξέρουν οι «Πουαρό». Εγώ αυτό το υλικό ούτε το γνωρίζω, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν μου αρέσει καθόλου δε να ασχολούμαι και να ανακυκλώνω φήμες και διάφορα που συλλέγονται, και μετά κρεμιούνται με μανταλάκια στα περίπτερα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.