ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυστραλία: Ομογενής θεραπεύει τα ψυχολογικά προβλήματα των... πτηνών

omogenoia australia
Και τα πουλιά έχουν ψυχή. Άρα και... ψυχολογικά προβλήματα! Αυτή είναι η επιστήμη που έχει σπουδάσει η ομογενής Πάρις Ίβς. Να βοηθά τα πτηνά να αντιμετωπίζουν την κατάθλιψή τους.

Η Πάρις Ίβς έχει βοηθήσει εκατοντάδες άτομα να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες των πτηνών τους, αλλά και να επωφεληθούν από τις θεραπευτικές ιδιότητας της παρέας των πτηνών. Η ίδια επιθυμεί να αποκαλεί τον εαυτό της ως «συμπεριφολόγο» πτηνών, και για περισσότερα από 10 χρόνια, αγωνίζεται για την καλύτερη μεταχείρισή τους σε όλη την Αυστραλία.

Στην κλινική που διαθέτει προστρέχουν πολλοί ιδιοκτήτες πτηνών όταν διαπιστώνουν πως «κάτι δεν πάει καλά». Συχνά ακούει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων πτηνών να παραπονιούνται ότι τα πουλιά τους «δεν τραγουδούν αρκετά», ότι «δεν πετούν μέσα στο κλουβί τους», ότι «δεν έχουν ενέργεια».

«Στις περισσότερες περιπτώσεις», λέει, «το σφάλμα δεν το έχει το πουλί, αλλά ο ιδιοκτήτης του, αφού οι απαιτήσεις του από το πτηνό είναι, πολλές φορές, υπερβολικές. Για παράδειγμα, ζητούν από τα πτηνά τους να περπατούν στους... ώμους τους, ή να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο και να παραμείνουν ήσυχα. Όλα αυτά είναι αφύσικα πράγματα» λέει η κα Ίβς.

Η θεραπευτική της μέθοδος έχει να κάνει με την αλλαγή νοοτροπίας των ιδιοκτητών και για το τι προσδοκούν από τα κατοικίδια πτηνά τους.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.