ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο πατέρας της Αγγελικής ευχαριστεί τη μητέρα του Τσάκαλου!!

aggeliki
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ" εκφράζει με δήλωση του προς την μητέρα των κρατούμενων για την υπόθεση των "Πυρήνων της Φωτιάς", η οποία κρίθηκε πρόσφατα προφυλακιστέα ως μέλος της οργάνωσης, ο πατέρας της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου, Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο πατέρας της Αγγελικής Σπυροπούλου, η οποία προφυλακίστηκε πρόσφατα καθώς της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στο σχέδιο "Γοργοπόταμος" που φέρονται να κατέστρωναν από κοινού μέλη των "Πυρήνων" με τον Χριστόδουλο Ξηρό, τονίζει στην δήλωση που διένειμε στον Τύπο πως η προφυλάκιση τόσο της μητέρας των δύο αδελφών όσο και της συντρόφου του Γεράσιμου Τσάκαλου είναι "άδικη" και αποσκοπεί στην "ψυχολογική πίεση" των εν λόγω κρατούμενων και των οικογενειών τους.

Η δήλωση του κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου έχει ως εξής:

"Τις τελευταίες ημέρες, μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτήν την μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτήν την γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την "επικινδυνότητα" της πράξης της να αποδειχθεί, να κρύψει την κόρη μου, μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μια αληθινή μάνα θα έκανε. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευση μου έναντι την άδικη προφυλάκιση των δύο γυναικών, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων και των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους".


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.