ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτός είναι ο «Ιάσονας» των «Πυρήνων»

iasonas Την κωδική ονομασία Ιάσονας είχε στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", ο 39χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση Χρ. Ξηρού στις 28 Φεβρουαρίου, από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη δημοσιότητα.

Στο φως ήρθε και άλλη μία πλαστή ταυτότητα της Αγγελικής Σπυροπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, τα ακόλουθα:

· Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 28-02-2015 στην Αθήνα, σε εκτέλεση Εντάλματος Σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή – Εφέτη Αθηνών για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών, παράνομη κατοχή πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών υλών προς εξυπηρέτηση των σκοπών της τρομοκρατικής οργάνωσης (Σχετικές οι από 28-02-2015 Παρουσίαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη).

Πρόκειται για τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ Χρήστο του Ηλία και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 10-09-1976 στην Αθήνα.

fwto-iasonas

· Φωτογραφίες καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία: ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Γεωργία του Βασιλείου και της Φωτεινής, γεννηθείσα 18-01-1990 στην Αθήνα Αττικής, δημότης Κηφισιάς Αττικής, με αριθμό δημοτολογίου 36204/5 και ύψος 1.65, στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της συλληφθείσας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελικής.

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στο Αιάντειο Σαλαμίνας.

purines

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.