ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επεισόδια στις Σκουριές..

astunomia skouries
Επεισόδια ανάμεσα σε δυνάμεις της Αστυνομίας και διαδηλωτές που αντιτίθενται στην εξόρυξη χρυσού έγιναν, πριν από λίγη ώρα, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, πληροφορίες αστυνομικοί προσήγαγαν ένα διαδηλωτή, ενώ προχώρησαν σε ρίψη βομβίδων κρότου-λάμψης προκειμένου να τους απωθήσουν. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ με κλούβες, που εμποδίζουν τους διαδηλωτές να προχωρήσουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν δυο συγκεντρώσεις στις Σκουριές. Η μία όσων διαμαρτύρονται στην εξόρυξη χρυσού που ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί από τον κόμβο της Μεγάλης Παναγιάς από φορείς, συλλογικότητες και απλούς πολίτες και την ίδια ώρα ξεκίνησε και αντισυγκέντρωση από εργαζόμενους στην «Ελληνικός Χρυσός».

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης των αντιδρόντων στην εξόρυξη χρυσού, περίπου 150 άτομα μέσα από δασικούς χιονισμένους δρόμος προσέγγισαν την πίσω πύλη («2») του εργοστασίου με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρής έκτασης συμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο και να γίνει ρίψη κρότου-λάμψης.

Στη συνέχεια έγινε σύμφωνα μ,ε τις πληροφορίες η προσαγωγή. Οι διαδηλωτές, σύμφωνα με πληροφορίες αποχωρούν.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.