ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις στην ομηρία εισαγγελέα στην Κωνσταντινούπολη..

omiros eisaggeleas sth kwnstantinoupoli
Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση ομηρίας εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς... σύμφωνα με πληροφορίες ακούγονται πυροβολισμοί και φαίνεται καπνός από το κτίριο.

Τις πληροφορίες αυτές μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, καθώς, η τουρκική κυβέρνηση έχει επιβάλει μπλακ άουτ και δεν επιτρέπει να κυκλοφορήσει καμία είδηση για την υπόθεση αυτή.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον έχει ξεκινήσεις η επιχείρηση των τουρκικών αρχών.

Πρόκειται για τον εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ, φωτογραφίες του οποίου υπό την απειλή όπλου ανήρτησαν οι δράστες στο Twitter. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι ένοπλοι τοποθέτησαν στους τοίχους σημαίες της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C.

Τι ζητούν οι ακροαριστεροί

Η τουρκική Hurriyet αναφέρει ότι οι δράστες έδωσαν προθεσμία μέχρι τις 15:35 (έχει παρέλθει εδώ και πολλές ώρες) για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Σε διαφορετική περίπτωση υποστηρίζουν ότι θα σκοτώσουν τον εισαγγελέα. Ωστόσο, αν και το τελεσίγραφο έχει λήξει, η τύχη του εισαγγελέα παραμένει άγνωστη. Σημειώνεται, επίσης, ότι εντωμεταξύ έχει απαγορευθεί στα τουρκικά ΜΜΕ η μετάδοση νέων για την ομηρεία.

Οσον αφορά τα αιτήματά τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι απαιτούν να εμφανιστούν οι αστυνομικοί που ευθύνονται για τη δολοφονία του Μπερκίν Ελβάν και να απολογηθούν δημόσια. Από την πλευρά του, πάντως, ο πατέρας του 15χρονου φωνάζει «Αφήστε τον ελεύθερο». «Ο γιος μου πέθανε. Κανένας άλλος δεν πρέπει να πεθάνει» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να χυθεί άλλο αίμα. Μέχρι σήμερα το μόνο που έχω απαιτήσει είναι δικαιοσύνη και το μόνο που θέλω είναι μια δίκαιη δίκη» φαίνεται πως δήλωσε ο άτυχος πατέρας σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter του ο Hüseyin Aygün, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), οποίος ισχυρίζετε ότι μίλησε μαζί του.

kwnstantinoupoli
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.