ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Προσοχή να μην κρυώσει ο Κουφοντίνας» - Σάλος στο νοσοκομείο Λαμίας

koufontinas
Η επίσκεψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο «Λουκά» της 17Ν - Οι "υποδείξεις" της δικηγόρου... του Κουφοντίνα - Αστυνομοκρατούμενο το νοσοκομείο Λαμίας.

Μοναδικό θέμα συζήτησης στο νοσοκομείο Λαμίας είναι η νοσηλεία των κρατουμένων απεργών πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γουρνά, αλλά και οι παρενέργειες που δημιούργησε η επίσκεψη της Βάσως Λέβα στο Δημήτρη Κουφοντίνα που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας από το προηγούμενο Σάββατο.

Ο επιχειρησιακός αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη" Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν, νοσηλεύεται σε ειδικό δωμάτιο - κελί, ενώ στο δεύτερο ειδικό δωμάτιο - κελί νοσηλεύεται ο Κώστας Γουρνάς.

«Η κ. Λέβα επισκέφθηκε τον κ. Κουφοντίνα, αλλά μια βόλτα από τα επείγοντα δεν πέρασε για να δει σε τι συνθήκες και με τι ελλείψεις δουλεύουμε. Να μας ρωτήσει πόσες εφημερίες κάνουμε, τι προβλήματα έχει το νοσοκομείο και πως τα βγάζουμε πέρα...», έλεγαν γιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου Λαμίας.

«Για τις συνθήκες και τα δωμάτια των φυλακισμένων ενδιαφέρθηκε, άλλα για μας τίποτα...», έλεγαν άλλοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Αυτό επίσης που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αρνητικά σχόλια είναι οι "υποδείξεις - συστάσεις" που φέρεται ότι έκανε η δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα, σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό «προσέξτε να μην κρυώσει και πάθει καμιά πνευμονία. Είστε υπεύθυνοι για την υγεία του...», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος, επειδή το δωμάτιο - κελί είχε ένα μικρο φεγγίτη στο μπάνιο απ΄ όπου θα μπορούσε αν ήταν ανοιχτός να μπει αέρας και να κρυώσει ο νοσηλευόμενος -- κρατούμενος. Και φυσικά συνέστησε να γίνουν με μεγάλη προσοχή όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Πραγματικά τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για ασθενείς δεν έχουμε ξαναδεί...», σχολίαζαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σε ότι αφορά την υγεία της υγείας των δυο απεργών πείνας σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι καταβεβλημένοι, ωστόσο οι εξετάσεις τους είναι πάρα πολύ καλές και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να μην τρώνε αλλά παίρνουν τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μέσα από ορούς ή συμπληρώματα διατροφής.

Αστυνομοκρατούμενο το νοσοκομείο

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας όλες αυτές τις ήμερες στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι μυστικοί αστυνομικοί μέσα και έξω από το νοσοκομείο Λαμίας είναι περισσότεροι από τους ένστολους, που βρίσκονται έξω από τα δωμάτια - κελιά του 1ου ορόφου του νοσοκομείου.

Σε όλες τις εισόδους και εξόδους του νοσοκομείου υπάρχουν αστυνομικοί, καθώς επίσης είναι και κάποιοι που είναι ακροβολισμένοι ή περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή και τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου.


Πηγή:lamiareport.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.