ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

EasyJet και Air Transat: Πάντα δύο άτομα στο πιλοτήριο.!!

duo atoma sto pilotirio
EasyJet και Air Transat ανακοίνωσαν σήμερα ότι... για λόγους ασφαλείας, θα υπάρχουν πλέον πάντα δύο άνθρωποι στα πιλοτήρια των αεροσκαφών τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η βρετανική εταιρεία χαμηλού κόστους ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι από αύριο Παρασκευή, 27η Μαρτίου, "θα αλλάξει η διαδικασία" και θα υπάρχουν διαρκώς δύο μέλη του πληρώματος στο πιλοτήριο. "Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνεργασία με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας", εξήγησε η EasyJet.

Από την πλευρά της, η καναδική αεροπορική εταιρεία Air Transat αποφάσισε και αυτή να επιβάλει την παρουσία δύο προσώπων στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια των πτήσεων όλων των αεροσκαφών της, μετά την αποκάλυψη ότι το Airbus Α320 της γερμανικής Germanwings ενδέχεται να συνετρίβη σκόπιμα στις Άλπεις από τον συγκυβερνήτη του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

"Όταν ο ένας από τους δύο πιλότους θα βγαίνει από το κόκπιτ, θα μπαίνει στο πιλοτήριο ο διευθυντής πτήσης", (ο επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας), εξήγησε η εκπρόσωπος της εταιρείας, Ντέμπι Καμπάνα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.