ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι λέει το eyeliner για την προσωπικότητα σας

eyeliner
Το eyeliner είναι η απόλυτη αδυναμία των γυναικών. Είναι σίγουρα μία sexy και chic επιλογή για το makeup σας.

Είτε επιλέγετε τα cat-eyes, είτε τα retro-eyes, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα που θα δυναμιτίσει τις εμφανίσεις σας. Όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι δείχνει για την προσωπικότητα σας η γραμμή eyeliner που επιλέγετε;!

Cat-eyes

Tα 5 πινέλα μακιγιάζ που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου!


Μία από τις μεγάλες αδυναμίες των γυναικών ως προς το makeup είναι τα περιβόητα cat-eyes. Το απόλυτα sexy στιλ ανοίγει το σχήμα των ματιών και με αυτόν τον τρόπο απογειώνει το βλέμμα. Αυτή η επιλογή σκιαγραφεί ένα τύπο γυναίκας, femme fatale. Προσδίδει μυστήριο και αισθησιασμό.

Retro- eyes
Η πιο glam επιλογή που μπορεί μία γυναίκα να κάνει. Ιδανικό για όσες αγαπούν το vintage στιλ. Για τις παιχνιδιάρες και ναζιάρες. Γενικότερα, για όσες έχουν αδυναμία στις ντίβες μίας άλλης εποχής.

Τα μάτια του ελαφιού
Το συγκεκριμένο στιλ είναι διακριτικό αλλά αρκετά φινετσάτο. Η γραμμή eyeliner ακολουθεί το φυσικό σχήμα του ματιού, χωρίς υπερβολές. Ταιριάζει σε ρομαντικές προσωπικότητες. Ιδανικό για διακριτικές και γλυκές γυναίκες.

Graphic- eyes
Τα graphic- eyes προσδίδουν θεατρικότητα στο makeup. Ιδανικό για εκκεντρικές και αρκετά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατάλληλο για γυναίκες τολμηρές, μοντέρνες και αντισυμβατικές. Μία επιλογή για όσες έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση.

Πηγή: jenny.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.