ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Tο πιο σκληρό παιχνίδι της μοίρας για τη μαυροφορεμένη μάνα Γιακουμάκη...

giakoumakis
Μέσα στη θλίψη της βρίσκει το κουράγιο να παραμερίσει την οργή και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους, με βασικούς αποδέκτες όσους μιλούν για εκδίκηση...


«Δεν θα ενοχοποιήσω αθώους ανθρώπους», δηλώνει η Μαρία Φρονιμάκη-Γιακουμάκη, η μητέρα του Βαγγέλη, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με την τραγωδία στην οποία πρωταγωνίστησε.

Μαυροντυμένη και «σκιά του εαυτού της», όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν καλά, είναι η γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλίου και η πρόεδρος του τοπικού συνεταιρισμού που ετοίμαζε τα έγγραφα και τις αιτήσεις για τις επιδοτήσεις.

Η μοίρα τής επιφύλασσε το πιο σκληρό παιχνίδι, καθώς πρώτα κορυφώθηκε η αγωνία της για την «ξαφνική» εξαφάνιση του Βαγγέλη και στον επίλογο της τραγωδίας ο πόνος πλημμύρισε ολόκληρο το κορμί και το μυαλό της.

Ωστόσο, η τραγική μάνα παραμένει ευγενική, δραστήρια και δυναμική. «Είπα στον αστυνόμο “όταν έχεις νέα, να με ειδοποιήσεις”. Δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι. Μόνο γι’ αυτό παρακάλεσα τον αστυνόμο. Να κρίνουν σωστά θέλω. Με λεπτομέρεια και υπομονή. Να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα».

Μέσα στον πόνο της απώλειας του αγαπημένου της Βαγγέλη, η Μ. Γιακουμάκη ξεκαθαρίζει ότι μόνο η έρευνα της Αστυνομίας θα καταδείξει αν και ποιοι ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της.

«Αν κάποιοι ευθύνονται, ξέρω τι πρέπει να κάνω ως μάνα. Αν κριθούν ένοχοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ως οικογένεια. Με τον νόμο και ειρηνικό τρόπο. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι».

Η μητέρα του Β. Γιακουμάκη είναι σίγουρη ότι, αν ο γιος της επιθυμούσε να «ενοχοποιήσει» κάποιον ή κάποιους, θα το έκανε «πριν φύγει».

Μέσα στον σιωπηλό θρήνο της οικογένειάς της, είναι υπερήφανη για τη στάση σιωπής «που κράτησε ο Βαγγέλης, η οποία του έδωσε μεγάλη αξιοπρέπεια με όλα αυτά που έγιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή».

Οι γονείς και τα αδέρφια του Β. Γιακουμάκη τηρούν στάση σιωπής για να τον πενθήσουν και να τον τιμήσουν ταυτόχρονα, καθώς, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν στο Σελλί Ρεθύμνου, ο Βαγγέλης «δεν είχε πολλά λόγια».

«Όταν όμως θα έχω νέα, να είστε σίγουρος ότι θα μιλήσω γιατί το χρωστάω στη μνήμη του Βαγγέλη μου», λέει η Μ. Γιακουμάκη, βάζοντας τελεία στη συζήτηση.


ΒΟΜΒΑ από το δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη - «Μπορεί να δολοφόνησαν τον Βαγγέλη»
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.