ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να αποκεφαλίσει εργαζόμενους του Twitter.!

islamistes
Το Ισλαμικό Κράτος επειδή εδώ και αρκετούς μήνες τρώει «αποκλεισμό» από το Twitter, ξαμόλησε τους...υποστηρικτές του στο διαδίκτυο να απειλούν τόσο τον ιδρυτή του Μέσου όσο και τους εργαζόμενους, ότι θα τους πάρουν τα κεφάλια.

Μάλιστα το πρόσωπο του Τζακ Ντόρσεϊ, ιδρυτή του Twitter, «μονταρίστηκε» και αναρτήθηκε σε διαδικτυακό τόπο συζητήσεων να βρίσκεται σε εικονικό στόχαστρο, όπως σημειώνει το CNN, ενώ το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία περιλαμβάνει – στα αραβικά – απειλές για τη ζωή του.

«Πώς θα υπερασπίσεις τους αξιολύπητους υπαλλήλους σου, Τζακ, όταν οι σβέρκοι τους γίνουν επισήμως στόχος του Ισλαμικού Κράτους, των στρατιωτών και υποστηρικτών του; Τι θα πεις στις οικογένειες και στους γιους τους, όταν θα είσαι αυτός που τους ενέπλεξε σε αυτόν τον χαμένο πόλεμο;», αναφέρεται στο απειλητικό κείμενο.

Η ίδια η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξετάζει τη σοβαρότητα ή μη των απειλών.

Στην πολιτική δημοσίευσης του Twitter, απαγορεύεται η εκφορά λόγου μίσους. Οι λογαριασμοί των τζιχαντιστών που εντοπίζονται να απειλούν ή να αναρτούν προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους καταργούνται αμέσως από την εταιρεία.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.