ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δείτε Έλληνα φοιτητή να επιτίθεται φραστικά στο Ντάισελμπλουμ (video)

ntaiselmploum
Αντιμέτωπος με ομάδα Ελλήνων φοιτητών ήρθε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ....
Ο πρόεδρος της Ευρωζώνης πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ της Ολλανδίας. Ένας φοιτητής άσκησε κριτική στον κ. Ντάισελμπλουμ για τις επιλογές της Ευρωζώνης σχετικά με την Ελλάδα, λέγοντας:
«Συνεχίζετε να δίνετε δάνεια στην Ελλάδα για να πληρώσει άλλα δάνεια. Γνωρίζετε πολύ καλά την κατάσταση. Προωθείτε εδώ και πέντε χρόνια τη λιτότητα και εδώ στην Ολλανδία. Προτείνατε περικοπές έξι δισεκατομμυρίων την περασμένη χρονιά και αυτό σημαίνει ότι θα περικόψετε ποσά για την εκπαίδευση, την υγεία, για όλα. Και την ίδια στιγμή επιτρέπετε να λέγεται στον Τύπο ότι κάθε Ολλανδός έχει δώσει 700 ευρώ απευθείας σε κάθε Έλληνα για τα πακέτα διάσωσης».
Με τη σειρά του ο Γ. Ντάισελμπλουμ, του απάντησε πως «για τα προβλήματα της Ελλάδας δεν ευθύνονται οι Βρυξέλλες, έχει ευθύνη η κοινωνία και η ελληνική κυβέρνηση. Η Ευρώπη προσπαθεί να βοηθήσει. Κατηγορείτε εμάς. Στην Ελλάδα υπήρχε πρόβλημα διαφθοράς πριν την κρίση. Αν η νέα κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή θα τη στηρίξω».
Στο τέλος της κόντρας οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.