ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τα 12 πράγματα που οι γυναίκες με στιλ κάνουν κάθε μέρα!

ta-pragmata-pou-prepei-na-exeun-oi-gynaikes.jpg
Παρόλο που μπορεί να πιστεύεις το αντίθετο, οι γυναίκες που έχουν στιλ δεν είναι υπεράνθρωποι, είναι απλά καλά προετοιμασμένες. Δες όλα όσα κάνουν καθημερινά…

Αποφασίζουν τη θα φορέσουν στη δουλειά από το προηγούμενο βράδυ 

Δεν είναι επιστήμη. Οι στιλάτες γυναίκες είναι στιλάτες τα πρωινά γιατί έχουν επιλέξει τι θα φορέσουν απο το προηγούμενο βράδυ. 

Δίνουν χρόνο στον εαυτό τους για να ετοιμαστούν 

Αντί να ξυπνήσουν 10 λεπτά πριν φύγουν για το γραφείο, ξυπνάνε μισή ώρα έτσι ώστε να έχουν το χρόνο να ετοιμαστούν. 

Διαλέγουν τα σωστά εσώρουχα

Οι στιλάτες γυναίκες γνωρίζουν πως η βάση για ένα τέλειο λουκ είναι τα όμορφα εσώρουχα. Φόρα το σωστό σουτιέν και το σωστό εσώρουχο (εκείνο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και σέξι) έτσι ώστε να έχεις και την ανάλογη αυτοπεποίθηση. 

Ακολούθα άλλες στιλάτες γυναίκες για έμπνευση

Οι στιλάτες γυναίκες μπορούν να έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να θαυμάζουν άλλες γυναίκες με επίσης εκπληκτικό στιλ. Τριγύρνα στο Ιnstagram και το Pinterest και βρες στιλ που σε εμπνέουν. 

Ντύνονται ανάλογα με τον καιρό

Μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Οι στιλάτες γυναίκες κοιτούν τον καιρό πριν αποφασίσουν τι θα φορέσουν και ντύνονται ανάλογα.

Ντύνονται ανάλογα με την περίσταση 

Όταν είναι να πάνε σε κάποιο event ή σε κάποιο γάμο ή βάφτιση γνωρίζουν πολύ καλά πως το τζιν παντελόνι τους πρέπει να μείνει στην ντουλάπα. Το αντίθετο ισχύει όταν αποφασίζουν να πάνε για καφέ ή ψώνια. 

Φοράνε μόνο ρούχα που τους πάνε και τις κολακεύουν

Οι στιλάτες γυναίκες φοράνε ρούχα που τους κάνουν καλά και τις κολακεύουν. Δεν πρόκειται να τις δεις με τζιν παντελόνι που είναι έτοιμο να τους κόψει την ανάσα. Μην κολλάς σε εκείνα τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν σου κάνουν πια. Ξεκόλλα από αυτά και προχώρα. 

Αναβαθμίζουν το λουκ τους με ένα ακριβό κομμάτι

Μπορεί να μην είναι όλο το λουκ τους πανάκριβο αλλά σίγουρα έχουν ένα κομμάτι (αξεσουάρ, παντελόνι, παλτό) το οποίο είναι επώνυμο και ακριβό. Με αυτόν τον τρόπο κάνουν ένα δυνατό update στο στιλ τους. 

Διαλέγουν τα τέλεια αξεσουάρ

Όπως είπε και η Coco Chanel, “Όταν φοράς τα αξεσουάρ σου, πάντα να βγάζεις το τελευταίο που φόρεσες” πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να μάθεις πότε να σταματάς. Η υπερβολή δεν είναι καλή σε τίποτα, πόσο μάλλον στα αξεσουάρ. 

Διπλώνουν και κρεμάνε τα ρούχα τους

Αφού βγάλουν τα ρούχα που φοράνε τα διπλώνουν (όσα είναι για δίπλωμα) ή τα κρεμάνε στην ντουλάπα τους. Ξεκίνα να το κάνεις και εσύ το ίδιο καθώς θα σε γλιτώσει από πολύ σίδερο το οποίο κάνεις χωρίς λόγο. 

Ξέρουν πότε πρέπει να φορέσουν τακούνια και πότε φλατ

Εννοείται πως δεν φοράνε γόβες όταν πηγαίνουν για ψώνια στα μαγαζιά, όπως δεν φοράνε και φλατ όταν πηγαίνουν σε κάποιο μπαρ. Οι στιλάτες γυναίκες είναι έξυπνες γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι πρέπει να φορέσουν σε κάθε περίσταση. 

Παραμένουν πιστές στο προσωπικό τους στιλ

Οι σικ γυναίκες δεν ακολουθούν ποτέ τα trends. Έχουν το δικό τους στιλ το οποίο ακολουθούν πιστά. Αν κάποιο trend θεωρούν πως ταιριάζει με το στιλ τους, το υιοθετούν. Διαφορετικά αυτές είναι εκείνες που δημιουργούν τα δικά τους trends.

Πηγή: faysbook.gr

Χτενίσματα-Οι τάσεις για το 2015


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.