ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το χρονικό της επέμβασης στην Πρυτανεία - Στη ΓΑΔΑ 14 άτομα

epebash sth prytaneia
Με τους καταληψίες που για 19η ημέρα κρατούσαν κλειστή την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ να οδηγούνται με χειροπέδες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ολοκληρώθηκε η κατάληψη στο πανεπιστημιακό ίδρυμα. 



Λίγο μετά τις 07:15 το πρωί της Παρασκευής οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε 14 προσαγωγές από την είσοσο του κτιρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία οι 7 από τους προσαχθέντες είναι γυναίκες και ακόμη 7 άνδρες.



Συνεργός του Παλαιοκώστα ανάμεσα στους προσαχθέντες από την Πρυτανεία..

Η επέμβαση της Αστυνομίας ξεκίνησε περίπου μισή ώρα νωρίτερα. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας παρουσία δικαστικού λειτουργού και εισαγγελέα, επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα της πρυτανείας με σκοπό να απομακρύνουν τους καταληψίες, οι οποίοι βρίσκονταν για 19η ημέρα εντός του κτιρίου.


Το κτίριο του Πανεπιστημίου ήταν περικυκλωμένο από δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ όπως μετέδωσε το Mega οι άνδρες της ασφάλειας και της πυροσβεστικής κατάφεραν να μπουν στον χώρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος από την πλαϊνή είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου.



Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η επέμβαση έγινε μετά τη λήξη του τελεσίγραφου που είχε δώσει η κυβέρνηση στους καταληψίες να εγκαταλείψουν το κτίριο.

Eξω από την Πρυτανεία συγκεντρώθηκε ομάδα αλληλέγγυων που φώναζε συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων.



loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.