ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 16-4-2015.

kairos16-4-15
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη του Πάσχα 16 Απριλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα και νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Καλό καιρό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.