ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 22-4-2015

kairos-liges-nefwseis-22-4-15
Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βορειοανατολικά και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας κατά τόπους θα πυκνώσουν δίνοντας μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 19 στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 20 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 5 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε ανατολικούς και ενισχυόμενοι τοπικά στα βόρεια σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς σχεδόν μέτριους.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς σχεδόν μέτριους.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.