ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θάνατος "μυστήριο" 40χρονου- Τι συνέβη πριν τον εντοπισμό του..

thanatos musthrio
Πέπλο μυστηρίου τυλίγει το θάνατο ενός 40χρονου ελαιοχρωματιστή νωρίς... το απόγευμα στην οδό Ιερολοχιτών 137 στο Μασταμπά του Ηρακλείου. Τον 40χρονο βρήκαν μετά το απόγευμα νεκρό μέσα στο σπίτι του, η μητέρα του κι ένας φίλος και συνεργάτης του, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού!

Από νωρίς το μεσημέρι το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας στο Ηράκλειο δεχόταν κλήσεις από καρτοκινητό τηλέφωνο για κάτι που έπρεπε να ψάξει η Αστυνομία στην περιοχή του Μασταμπά, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ο άγνωστος πληροφοριοδότης. Ώρες μετά ήλθε η ειδοποίηση της αστυνομίας από τη μητέρα του 40χρονου για το θάνατο του γιου της, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να συνδέουν τα τηλεφωνήματα με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στο σώμα του 40χρονου ελαιοχρωματιστή βρέθηκαν εκδορές, που δικαιολογήθηκαν από το συνεργάτη του από πέσιμο που είχε ο άτυχος άνδρας τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Το μυστήριο περιπλέκει ακόμα περισσότερο το γεγονός πως από το σπίτι του 40χρονου λείπει το κινητό του τηλέφωνο, με το οποίο είχε επικοινωνήσει μία μέρα νωρίτερα με τη μητέρα του, που σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι είχαν λόγους για να μην βρεθεί το τηλέφωνο και η κάρτα sim του κινητού!


Πηγή:cretalive.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.