ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παραδόθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε νεαρό παλικάρι...

paradothike odhgos troxaiou atyxhmatos
Εμφανίστηκε και παραδόθηκε συνοδευόμενος από...
το δικηγόρο του, ο ασυνείδητος οδηγός, υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στις 22/02 με εγκατάλειψη, και θύμα τον 32άχρονο Αλέξανδρο Γαβριηλίδη.


Ο νεαρός οδηγός, τον οποίο αναζητούσε η Τροχαία Καλλιθέας, ως υπαίτιο θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, τα ξημερώματα της 22ας Φεβρουαρίου, στην Καλλιθέα,όταν με το τζιπ- Suzuki Jimny που οδηγουσε διεμβόλισε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 32άχρονο Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, αναβάτη δικύκλου, τον οποίο εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα και διέφυγε, εμφανίστηκε (20/04) στο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

Έπειτα από μεθοδική έρευνα, οι Αστυνομικοί οι οποίοι είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, από βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχει καταγραφει η πορεία διαφυγής του οχήματος
Ωστόσο, εμφανίστηκε (20/04) ο νεαρός άνδρα, κάτοικο νοτίων προαστίων, ο οποίος παραδόθηκε και ομολόγησε ότι οδηγούσε το όχημα και προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Από την εξακρίβωση στοιχείων, προέκυψε ότι το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, ανήκε στον πατέρα του και αναμένεται κατά την απολογία του να διερευνηθεί αν είχε λάβει γνώση για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.