ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σαμαράς: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια..

samaras-terma-ta-perithwria
Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους τονίζει με κάθε ευκαιρία ο Αντώνης Σαμαράς σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για την ελληνική οικονομία. Παράλληλα αναφέρει πως ο πρωθυπουργός έχει δύο δρόμους: Ή θα υπογράψει νέο μνημόνιο με τους δανειστές ή θα οδηγήσει την χώρα στη χρεοκοπία.

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γ. Κατάινεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν οι διαπραγματεύσεις αλλά και γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους της Ε.Ε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται σε καθημερινή βάση αποδέκτης της έντονης ανησυχίας που επικρατεί στην πραγματική οικονομία από εκπροσώπους των κλάδων της αγοράς, οι οποίοι βλέπουν σε καθημερινή βάση να μην κινείται τίποτα σε καταναλωτικό επίπεδο, να κλείνουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να μην βλέπουν φως στο βάθος του τούνελ.

Στην πρώτη του μετεκλογική περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα στην Πάτρα, με αφορμή την έναρξη των περιφερειακών συνδιασκέψεων του κόμματος που θα γίνουν σε όλη την χώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Αστεία χαρακτηρίζουν την… διάψευση Κουβέλη 

Στη ΝΔ με έκπληξη άκουγαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να ισχυρίζεται ότι δεν του προτάθηκε η προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Φώτης Κουβέλης όπως έλεγαν συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά δεν διέψευσε την συνάντηση με τον Δημήτρη Σταμάτη. «Γιατί τότε πήγε στο γραφείο του να συζητήσουν τι;» αναρωτιόντουσαν στην Συγγρού χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά αστεία τα όσα επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ωστόσο η ΝΔ δεν επιθυμεί να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα, «ότι είχε να πει το είπε ο πρόεδρος» λένε χαρακτηριστικά και προσθέτουν ότι η υπόθεση αυτή ανήκει στο παρελθόν, σημειώνοντας πως εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας. 

real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.