ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θήβα: Μετακινούταν και ζεσταινόταν με πετρέλαιο της Αεροπορίας.!

zestenotan me petrelaio tha aeroporias
Από το οικόπεδό του περνούσε ο αγωγός καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας και είπε να το... εκμεταλλευτεί!

Ο λόγος για έναν 49χρονο από τη Θήβα, απόστρατο της Αεροπορίας, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο μαύρο χρυσό, που περνούσε μέσα από την αυλή του και "έβαλε χέρι" στον αγωγό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών σε συνεργασία με την πολεμική αεροπορία κατάφεραν να εντοπίσουν τον υπεύθυνο της "διαρροής" των καυσίμων από αγωγό μονάδας καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύει στην περιοχή Αλιάρτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος δεν επέτρεπε στους πρώην συναδέλφους του να κάνουν έλεγχο στο τμήμα του αγωγού, που περνούσε μέσα από το οικόπεδό του, ωστόσο όταν δόθηκε γραπτή εντολή από τον Εισαγγελέα ο έλεγχος έγινε και έτσι η δράση του τελείωσε.

Όπως διαπιστώθηκε ο 49χρονος απόστρατος είχε σκάψει το έδαφος, είχε τρυπήσει και δημιουργήσει σπείρωμα στον αγωγό και τοποθετώντας κατάλληλη κατασκευή, αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα, τα οποία με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, ήταν κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου κίνησης .

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι για πόσο καιρό γινόταν αυτό και ποια είναι η ποσότητα των καυσίμων που έχει κλέψει ο 49χρονος, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη άλλων παρόμοιων αδικημάτων.loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.