ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομης νομιμοποίησης αλλοδαπού..

exixniastike-upothesi-paranomis-uoethisias
Ένας ακόμη Πακιστανός αποπειράθηκε να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στη χώρα μας, αναγνωρίζοντας ως δικό του παιδί το ανήλικο τέκνο νεαρής γυναίκας. 

Πρόκειται για την τέταρτη υπόθεση παράνομης νομιμοποίησης αλλοδαπού με τη συγκεκριμένη μέθοδο που φέρνει στο «φως» η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς άλλα τρία περιστατικά είχαν εξιχνιαστεί τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ παρόμοια περίπτωση αποκαλύφθηκε και στη Βέροια.

Στην τελευταία περίπτωση συνελήφθησαν δύο άτομα και ειδικότερα ο 27χρονος υποψήφιος πατέρας και η 20χρονη μητέρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν χθες το πρωί στο ληξιαρχείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ώστε ο 27χρονος να φαίνεται ως βιολογικός πατέρας του παιδιού και να πάρει 5ετή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είχαν εξασφαλίσει, λίγες μέρες νωρίτερα, από συμβολαιογραφείο της Ξάνθης, συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης εξώγαμου τέκνου.
Οι υπάλληλοι του ληξιαρχείου, όμως, αντιλήφθηκαν την προσπάθεια νομιμοποίησης του αλλοδαπού και ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι οι παραπάνω ενέργειες έγιναν με τη συνδρομή συνεργού τους που αναζητείται, στον οποίο ο υποψήφιος πατέρας κατέβαλε 4.000 ευρώ, μέρος του οποίου επρόκειτο να καταβληθεί στην 20χρονη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.