ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσίπρας στο υπουργικό: Είμαι αισιόδοξος για συμφωνία – Δεν παρεκκλίνουμε από τις «κόκκινες γραμμές»

tsipras-sto-ypourgiko-eimai-aisiodoxos
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στο... υπουργικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι η συμφωνία δεν θα παρεκκλίνει από τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία που θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει και θα ορίζεται από τις κόκκινες γραμμές».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων και ανέλυσε τις εξελίξεις και τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στάθηκε στις τέσσερις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, ενώ, τόνισε ότι η αίσθηση που υπάρχει είναι πως έχει επιτευχθεί πρόοδος σε EuroWorking και Brussels Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά επιθυμεί μια επικύρωση και ενδεχομένως και έκτακτο Eurogroup πριν της 11 Μάη.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να περιέγραψε το περίγραμμα του πολυνομοσχεδίου, ενώ, εξήγησε γιατί δεν το κατέθεσε στο Brussels Group σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πραγματική διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες και ότι η Αθήνα περιμένει και από την άλλη πλευρά λύση που να απελευθερώνει ρευστότητα για τη χώρα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.