ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Έχω πληγωθεί από τον χώρο και απέχω από όλους και όλα»

meleth elewnora
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει πληγωθεί πολύ από ανθρώπους του χώρου της showbiz γι' αυτό και έχει θελήσει να μην εντάσσεται στο σύστημα αυτό

«Ναι, έχω πληγωθεί πολύ από τον χώρο και γι’ αυτό απέχω από όλους και όλα. Είναι μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Κάνω τα πάντα για να κρατάω μακριά μου τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις και να διαφυλάττω με κάθε κόστος την ηρεμία μου.», δήλωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να την δούμε να παρουσιάζει ξανά πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή;

«Μέχρι στιγμής έχω περάσει πολύ όμορφα όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής μου πορείας και όχι επειδή είμαι από τις ευνοημένες εκ του αποτελέσματος, αλλά γιατί φρόντιζα να διασκεδάζω πάντα αυτό που κάνω. Σήμερα, ωστόσο, είμαι από τις πλέον τυχερές ίσως από τις ελάχιστες στον χώρο γιατί κάνω σε απόλυτο βαθμό, χωρίς καμία αμφιβολία και ενδοιασμό, αυτό ακριβώς που θέλω, αυτό ακριβώς που ζήτησα και αυτό ακριβώς που ένιωθα και χρειαζόμουν. Και έτσι πορεύομαι. Αν κάποια στιγμή θελήσω κάτι άλλο, θα το δρομολογήσω. Αυτό, βέβαια, κρύβει πάντα το ρίσκο να σε πετάξει ο χώρος εκτός, αλλά είμαι ευτυχισμένη επαγγελματικά μόνο όταν κάνω αυτό που αγαπώ και όταν αγαπώ αυτό που κάνω. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνω αυτό που μου δίνουν».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη νέα της συνεργασία με τον κανάλι Epsilon: «Το Epsilon μου έδωσε την απόλυτη ελευθερία να πραγματοποιήσω αυτό που πραγματικά οραματιζόμουν. Δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι που θα μου έδιναν, κάτι που υπήρχε στο συρτάρι και περίμενε πρόσωπο. Και είχα τέτοιες συζητήσεις. Ήμουν πολύ συγκεκριμένη και συνειδητοποιημένη στο τι ήθελα και το Epsilon μου έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη δίνοντάς μου απόλυτη ελευθερία. Ήξερα ότι πάω σε ένα νεοσύστατο κανάλι και τι σημαίνει αυτό. Όταν, μάλιστα, είπα το “ναι”, δεν είχε υπογράψει ακόμη κανείς από όσους ακολούθησαν, οπότε γνώριζα ότι ίσως είμαι και “μόνη”. Αλλά ήταν η πιο σωστή κίνηση και απόφαση που πήρα ποτέ.», εξομολογήθηκε για τη νέα της τηλεοπτική στέγη.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.