ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Η μεγαλύτερη ληστεία smartphone» απέτυχε στην Ινδία..

smartphone
Φορτηγό της Samsung Electronics από τον διεθνή αερολιμένα Gandhi προς συνεργαζόμενο εργοστάσιο στο Νότιο Δελχί και συγκεκριμένα στην Νόιντα, Ούταρ Πραντές επιχείρησαν να κλέψουν τέσσερις ληστές στην Ινδία την 1η Απριλίου, προσδοκώντας ότι μετέφερε Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Απριλίου, οι ληστές κατάφεραν να σταματήσουν το φορτηγό, γροθοκόπησαν οδηγό και συνοδηγό και έφυγαν απενεργοποιώντας το σήμα εντοπισμού τους μέσω GPS. Εντούτοις, δεν κατάφεραν να πάνε μακριά αφού λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι ληστές προσδοκούσαν ότι το φορτηγό θα ήταν γεμάτο από τα δύο κορυφαία smartphone της Samsung αξίας έως και 1100 ευρώ έκαστο, έμειναν όμως άφωνοι όταν πληροφορήθηκαν ότι η λεία τους δεν θα ήταν το ίδιο εύκολα ρευστοποιήσιμη, αφού επρόκειτο για μητρικές πλακέτες και εξαρτήματα που θα αξιοποιούνταν στην συναρμολόγηση των νέων smartphones στο εργοστάσιο όπου προορίζονταν, την οποία είχε προαναγγείλει μια εβδομάδα νωρίτερα εκπρόσωπος της κορεάτικης εταιρείας. 

Οι προπαραγγελίες των Galaxy S6/S6 edge είχαν ξεκινήσει και ήταν λογικό να θεωρήσει κανείς ότι αυτή ήταν «η πρώτη φουρνιά» των συσκευών που θα εξυπηρετούσαν τους πρώτους πελάτες στην Ινδία.
 
Εάν οι ληστές κατόρθωναν να ξεφύγουν και εάν πράγματι το φορτηγό ήταν φορτωμένο S6, θα επρόκειτο για την μεγαλύτερη ληστεία smartphone, σημειώνει ο εγχώριος Τύπος. Η αξία του εξοπλισμού που μετέφερε το φορτηγό πάντως, ξεπερνούσε τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: in.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.