ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Tο Instagram έφερε την τέχνη του κολάζ.!

instagram
Το Instagram παρουσίασε μια νέα, δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του να συνδυάζουν φωτογραφίες δημιουργώντας ένα κολάζ. Το Layout, όπως ονομάζεται η νέα εφαρμογή, είναι προς το παρόν διαθέσιμο για τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος iOS.
Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να ακούσει τους χρήστες του, οι οποίοι επιθυμούσαν να συνδυάζουν φωτογραφίες με αγαπημένα τους θέματα από ξεχωριστές φωτογραφίες αγαπημένων τους προσώπων και κατοικίδιων, έως φωτογραφίες από διάφορα μέρη.
Με τη νέα εφαρμογή, οι χρήστες της δημοφιλής πλατφόρμας ανάρτησης φωτογραφιών θα συνδυάζουν έως και εννέα φωτογραφίες με οποιοδήποτε θέμα σε μια, στο επιτρεπόμενο μέγεθος του Instagram.
instagram layout app
Οι χρήστες επιλέγουν αρχικά μια εκ των προτεινόμενων φορμών εμφάνισης και στη συνέχεια παίρνουν τον καλλιτεχνικό έλεγχο στα χέρια τους. Μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος τους, να περιστρέψουν κάθε μια από τις μικρές φωτογραφίες ή να προσθέσουν διάφορα εφέ. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν απευθείας μια σειρά φωτογραφιών στην εφαρμογή, εμφανίζοντάς τες με τη μέθοδο του Photo Booth.
Στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν το αποτέλεσμα του κολάζ τους στο Instagram, όπου μπορούν να συνεχίσουν περαιτέρω την επεξεργασία ως μία εικόνα.
Το Instagram επέλεξε να μην συμπεριλάβει το νέο εργαλείο στις δυνατότητες της ήδη υπάρχουσας εφαρμογής, αλλά να την παρουσιάσει ως ανεξάρτητη. Η περίπτωση θυμίζει την πολιτική του Facebook γύρω από την εφαρμογή Messenger.
Πηγή: Fortunegreece.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.