ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Volvo θα ξεκινήσει παραγωγή στις Η.Π.Α.

h-volvo-tha-xekinisei-paragwgh
Η Volvo Cars θα προχωρήσει σε ανέγερση μίας κατασκευαστικής μονάδας στις Η.Π.Α., με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της στην αμερικάνικη ήπειρο.
 
Η επένδυση είναι ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίτευξη μέχρι το 2020 του στρατηγικού στόχου της εταιρείας για παγκόσμιες πωλήσεις 800.000 αυτοκινήτων ετησίως. 

Ήδη έχει καταρτιστεί μία λίστα με πιθανές τοποθεσίες κατασκευής του νέου εργοστασίου, με την τελική απόφαση όπως και την δυναμικότητα παραγωγής να ανακοινώνονται μέσα στη χρονιά. 

Η δημιουργία του νέου εργοστασίου ενισχύει την ανάπτυξη της Volvo Cars ως παγκόσμιου κατασκευαστή. 

Με εργοστάσια κατασκευής στη Σουηδία και το Βέλγιο να καλύπτουν τη ζήτηση στην Ευρώπη και τα δύο εργοστάσια της Κίνας να τροφοδοτούν την ασιατική ήπειρο, το νέο εργοστάσιο στις ΗΠΑ αναμένεται να δώσει στη σουηδική μάρκα τον όγκο παραγωγής που της είναι απαραίτητος για παγκόσμιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην premium κατηγορία. 

Σε αυτό το τελευταίο στάθηκε ιδιαίτερα σε δηλώσεις του ο Χάκαν Σάμουελσον (Håkan Samuelsson), Πρόεδρος και CEO της Volvo Cars.

VOLVO

Η παρουσία της Volvo στις ΗΠΑ ξεκίνησε το 1955. Η δημιουργία του νέου εργοστασίου θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μάρκα, για επίτευξη ετήσιων πωλήσεων 100.000 αυτοκινήτων αποκλειστικά στην αμερικάνικη ήπειρο.
 
Η εγγύτητα δε της παραγωγής με την αγορά σημαίνει ότι ο χρόνος παράδοσης θα μειωθεί δραματικά ενώ θα περιοριστούν και οι όποιες επιπτώσεις από την ισοτιμία της ισχυρής σουηδικής κορώνας απέναντι στο δολάριο ΗΠΑ. 

Η ανακοίνωση της κατασκευής του νέου εργοστασίου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το δίκτυο διανομέων της Volvo στις ΗΠΑ, καθώς προσφέρει τα εχέγγυα για σημαντική ανάπτυξη της μάρκας στην εκεί αγορά! 

VOLVO1

Παραδοσιακά η Volvo ήταν πολύ ισχυρή στις ΗΠΑ, με την πρώτη γενιά του XC90 να είναι ένα από τα best-sellers της μάρκας και ένα από τα πιο καλοπουλημένα SUV στη χώρα! 

Το Νέο XC90, το οποίο ήδη σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε επίπεδο παραγγελιών στις ΗΠΑ, αναμένεται να αποτελέσει εφαλτήριο για επαναλανσάρισμα της μάρκας στην αμερικάνικη αγορά. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.