ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τους συνέλαβαν για 11 διαρρήξεις και κλοπές

sunelifthisan-gia-klopes
Δύο 39χρονοι Γεωργιανοί συνελήφθησαν στην Τρίπολη και κατηγορούνται για έντεκα διαρρήξεις και κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, σε σπίτια στην Αρκαδία, την Αργολίδα, το Λαύριο Αττικής και τη Νέα Αρτάκη της Ευβοίας.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για βεγγαλικά.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης τους, οι δύο Γεωργιανοί κυρίως τις πρωινές ώρες, αφού εντόπιζαν σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, έμπαιναν μέσα, είτε προβαίνοντας σε θραύση ομφαλών στις πόρτες εισόδου με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, είτε με τη χρήση πλαστικών καρτών από ανασφάλιστες πόρτες. 

Στη συνέχεια από το εσωτερικό των χώρων αφαιρούσαν κυρίως χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα.

Συνολικά, από την εγκληματική τους δράση, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορρείο, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο ξεπερνά τις 54.000 ευρώ.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεγάλο αριθμό χρυσαφικών, ηλεκτρονικών συσκευών και διαφόρων αντικειμένων, όλα προϊόντα κλοπής, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κροτίδες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το ποσό των 110,60 ευρώ και έξι δολλάρια ΗΠΑ, διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια κι ένα αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Τρίπολης, για να διακριβωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.