ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στις φυλακές Κέρκυρας ο 27χρονος- Δεν είπε κουβέντα μεταμέλειας..

stis-filakes-tis-kerkyras-o-27xronos-den-eipe-koubenta-metameleias
της Άννας Κανδύλη

Στις φυλακές της Κέρκυρας θα μεταφερθεί τελικώς ο 27χρονος παιδοκτόνος. Η αρχική εισαγγελική παραγγελία ήταν για τις φυλακές Τρικάλων, ωστόσο μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τις εισαγγελικές αρχές ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα οπού ήδη έχει ετοιμαστεί κελί για να κρατηθεί μόνος του και να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας. Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει αύριο και μέχρι τότε θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ.

Νωρίτερα, μετά την πολύωρη απολογία του  στην 10η Τακτική Ανακρίτρια, ο 27χρονος παιδοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος. Μαζί του μεταφέρθηκε από την Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ και η μητέρα της μικρής Αννυ, η οποία έχει λάβει προθεσμία για την απολογία της για την Πέμπτη. Ο πατροκτόνος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων.

Ο 27χρονος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ η μητέρα του παιδιού θα δώσει εξηγήσεις έχοντας νομικό παραστάτη μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε όσα είπε προανακριτικά με περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με δικαστικές πηγές. Μάλιστα, δεν είπε ούτε μια κουβέντα μεταμέλειας ενώ ήταν απόλυτα νηφάλιος στην απολογία του...

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από τα ανακριτικά γραφεία αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που βρίσκονται στην Ευελπίδων, ενώ κατά τη μεταφορά από το κτίριο των ανακριτών μέχρι τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, οι δυο κατηγορούμενοι συνοδεύονταν από έντονη αστυνομική παρουσία.


Συγκλονίζουν οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ
Προκαλούν φρίκη οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο με τον οποίο ο παιδοκτόνος εξαφάνισε το σώμα της 4χρονης κόρης του. 

Στην επίσημη ενημέρωση των Αρχών έγινε λόγος για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα έγκλημα με δράστη τον 27χρονο πατέρα της Άννυ, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. 

Σόκαραν, μάλιστα, οι αποκαλύψεις του διοικητή Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχου Χρήστου Παπαζαφείρη ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαφανιστεί το πτώμα: «Βεβαίως έκανε προσπάθειες και το είχε εκμυστηρευτεί και στον φίλο του, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες καθάρισε σιφόνια, σωληνώσεις κτλ και είχε προγραμματίσει για την αντικατάστασή τους. 

Είχε καθαρίσει με ειδικά μέσα τα πάντα. Ο τρόπος που εξαφάνισε το πτώμα είναι τέτοιος που το μετέφερε με ιδιαιτερότητα σε κάποια σημεία και κάδους, που το πετούσε αλλά κατά τέτοιον τρόπο που δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει κανείς ότι ήταν ανθρώπινο μέλος».



Για τον ρόλο της μάνας δια στόματος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. τονίστηκε ότι «δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε γι' αυτό που έκανε ο σύντροφός της». 

“Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης” σημείωσε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Ο 27χρονος δράστης, μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μ. Τετάρτης 08/04 και Μ. Παρασκευής 10/04, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.




Γλύτωσε το λιντσάρισμα ο παιδοκτόνος
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ. Κόσμος που ήταν έξω από το κτίριο 16 κινήθηκε απειλητικά προς τον δολοφόνο-πατέρα προπηλακίζοντας τον.

stis-filakes-tis-kerkyras-o-27xronos-den-eipe-koubenta-metameleias-1

"Κτήνος", "κάθαρμα" και "γομάρι" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο. 
stis-filakes-tis-kerkyras-o-27xronos-den-eipe-koubenta-metameleias-2


stis-filakes-tis-kerkyras-o-27xronos-den-eipe-koubenta-metameleias-3

Δείτε το βίντεο 

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.