ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φρίκη: Σκότωσε την 4χρονη και μετά την τεμάχισε..

friki-skotwse-tin-4xroni-kai-meta-tin-temaxise
Τραγικό φινάλε είχε η υπόθεση της 4χρονης, η οποία αναζητούνταν τις τελευταίες μέρες, μετά την εξαφάνιση της από την περιοχή της Ομόνοιας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον βιολογικό πατέρα του, ηλικίας 27 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος έκρυψε στην συνέχεια το πτώμα, γι' αυτο δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Συνελήφθη η μητέρα της ΆννυςΛίγο μετά τις 8 το βράδυ, αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα της 4χρονης Άννυ στο διαμέρισμα που διέμενε στην Αθήνα. Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 



Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Ομολόγησε ο παιδοκτόνος 
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο 27χρονος δράστης ομολόγησε πριν από λίγο ότι δολοφόνησε την κόρη του. Τα όσα είπε στην κατάθεση του σόκαραν ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι ο παιδοκτόνος αφού σκότωσε το παιδί του, στη συνέχεια τεμάχισε τη σορό και για να εξαφανίσει πλήρως τα ίχνη έβρασε το άψυχο κορμάκι της 4χρονης.



Συγκλονισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:


Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων τον άφησαν ελεύθερο.
 
Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, θα γίνουν αύριο Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.

Η ΕΛΑΣ στην επίσημη σελίδα της στο twitter ανέφερε τα εξής: «Η Δ/νση Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε ανθρωποκτονία 4χρονης για την οποία δηλώθηκε εξαφάνιση 24/4. Δράστης ο 27χρονος πατέρας, υπήκοος Βουλγαρίας».



real.gr

Δείτε τι έλεγε ο παιδοκτόνος στις 25 Απριλίου


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.