ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποια διάσημη ηθοποιός απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις 50 αποχρώσεις γκρι.

poia-diasimi-ithopoios-aperipse-prwtagwnistiko-rolo-stis-50-apoxrwseis-tou-gkri
Tους λόγους που αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που της είχαν κάνει να πρωταγωνιστήσει στις «50 αποχρώσεις του γκρι» αποκάλυψε η Εμίλια Κλαρκ.

Η 28χρονη ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Νταινέρις Ταργκάριεν» ή αλλιώς «Καλίσι» στο «Game Of Thrones», σε συνέντευξη της στο Marie Claire Ioυλίου εξήγησε πως παρόλο που ήθελε να συνεργαστεί πολύ με τη σκηνοθέτιδα Σαμ Τέιλορ Τζόνσον είπε «όχι» λόγω γυμνού:

«Ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί της γιατί θεωρώ πως είναι άπαιχτη σκηνοθέτις! Αλλά στην ταινία υπάρχει πάρα πολύ γυμνό! Δεν θα πω ποτέ πως “εγώ δεν κάνω γυμνό”, αφού είναι κάτι που έχω ήδη κάνει, αλλά φοβήθηκα πως η απόφαση αυτή θα με έβαζε σε ένα καλούπι από το οποίο θα ήταν πολύ δύσκολο να βγω» παραδέχτηκε η Εμίλια Κλαρκ.

Στη συνέχεια ομολόγησε πως τα απαιτητικά γυρίσματα του «Game Of Thrones» μπαίνουν εμπόδιο στην ερωτική της ζωή:

«Αρχικά σκεφτηκα πως έπρεπε να μένω σε ένα μέρος για να διατηρήσω την διαύγεια μου. Μετά συνειδητοποίησα πως έτσι δεν γίνεται να ζήσεις καθώς κάνει τις σχέσεις… αδύνατες! Ωστόσο πιστεύω πως όταν έρθει το σωστό άτομο η σχέση θα δουλέψει επειδή θα θέλω εγώ πραγματικά να δουλέψει!»

Όσον αφορά στις γυμνές σκηνές που ήδη έχει κάνει στο Game of Thrones, η Εμίλια έχει κοπέλα που την ντουμπλάρει και ονομάζεται Ρόζι Μακ.

ΠΗΓΗ: star.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.