ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σε 7 εκδόσεις θα έρθουν τα Windows 10.

se-7-ekdoseis-tha-erthoun-ta-windows-10
Τα Windows 10 θα διατεθούν σε 7 εκδόσεις, όπως ανακοίνωσε η Microsoft μέσα από το επίσημο blog της.

Καταρχάς, η βασική έκδοση των Windows 10 θα είναι η "Home", η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον νέο browser Microsoft Edge, την ψηφιακή βοηθό Cortana, καθώς και το Continuum. Αυτή η έκδοση απευθύνεται στους περισσότερους χρήστες και θα έχει τις περισσότερες ομοιότητες με την OEM έκδοση που θα έρχεται προεγκατεστημένη στους περισσότερους υπολογιστές.

Οι business χρήστες θα προτιμήσουν την "Pro" έκδοση που έχει επιπλέον εργαλεία σε σχέση με την Home και θα αξιοποιήσουν οι εταιρείες, μεταξύ των οποίων και το νέο Windows Update for Business.

Windows 10 Bug ArtΗ "Enterprise" έκδοση βασίζεται στην "Pro" και είναι κατάλληλη για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, ενώ η "Education" απευθύνεται σε σχολεία.

Τα Windows 10 Mobile θα είναι η έκδοση του λειτουργικού για τα smartphones και περιλαμβάνει το Continuum και τις βελτιστοποιημένες για οθόνες αφής εκδόσεις του Office για φορητές συσκευές.

Παράλληλα, τα Windows 10 Mobile Enterprise θα αφορούν Volume Licensing πελάτες προσφέροντας βελτιωμένη παραγωγικότητα, ασφάλεια και δυνατότητες διαχείρισης συσκευών.

Πιο αναλυτικά, θα περιλαμβάνουν τα τελευταία χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα διαθέτει η Microsoft αμέσως μετά την κυκλοφορία τους. Επίσης τα Windows 10 Mobile Enterprise θα είναι η έκδοση που θα χρησιμοποιηθεί σε τερματικά, ATM, συστήματα λιανικής πώλησης κ.λπ..

Τέλος, η έκδοση "IoT Core" αφορά συσκευές χαμηλού κόστους στον τομέα του IoT.

Πηγή: e-pcmag.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.