ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η ώρα της απολογίας για τη μητέρα της Άννυ

i wra-tis-apologias-tis-miteras-tis-anny
Ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα (07/05) μετά το μεσημέρι η Δήμητρα Μπορίσοβα , μητέρα της 4χρονης Άννυ, προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η γυναίκα που επί μέρες μπέρδευε τις Αρχές με τις αντιφατικές καταθέσεις της στην Αστυνομία, με την απολογία της θα κληθεί όχι μόνο να εξηγήσει τι ήταν αυτό που την οδήγησε να εμφανίζεται συγκαταβατική και προστατευτική απέναντι στον πατέρα της Άννυ, αλλά και να φωτίσει περισσότερο την προσωπικότητα του συγκατηγορουμένου της.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια και ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου, η 25χρονη δεν γνώριζε το φρικτό τέλος της κόρης της, κάτι που άρχισε να σκέφτεται τις τελευταίες ημέρες πριν από την αποκάλυψη της αλήθειας.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η 25χρονη -που απουσίαζε στην Γερμανία όταν η Άννυ έφυγε από τη ζωή- φεύγοντας άφησε το παιδί στη μητέρα του συντρόφου της στην οποία και παρέμεινε περισσότερες από 15 ημέρες. 

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος πήρε το κοριτσάκι στο σπίτι του λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα καθώς θα γύριζε η ίδια από το ταξίδι της. 

Στη δικογραφία για τη φρικιαστική υπόθεση της μικρής Άννυ, περιλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε το ζευγάρι, τις οποίες θα αξιολογήσει η ανακρίτρια, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τον ρόλο και τον βαθμό εμπλοκής της μητέρας στην τραγική κατάληξη του παιδιού. 

Πριν την απολογία της 25χρονης στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της, παππούδες του παιδιού, οι οποίοι είχαν το κοριτσάκι μέχρι πριν λίγους μήνες.

Στο κελί του Δουρή ο παιδοκτόνος

Σε ειδικό απομονωμένο κελί των φυλακών της Κέρκυρας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το ίδιο με αυτό που διέμενε πριν από χρόνια ένας άλλος παιδοκτόνος, ο Μανώλης Δουρής, βρίσκεται από χθες ο 27χρονος Βούλγαρος που σκότωσε με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο την 4χρονη κόρη του Άννυ. 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το πανελλήνιο αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη είναι ραγδαίες και προκαλούν ανατριχίλα. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ασφάλειας ο πατροκτόνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε από το πρώτο λεπτό και κάνουν λόγο για δολοφονία της Άννυ με βασανιστικό τρόπο. 

Ο Βούλγαρος παρουσιάστηκε κυνικός και ψυχρός κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του, χθες, στις φυλακές Κέρκυρας. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχε με τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν στο νησί: 

-27χρονος: Κέρκυρα πάμε?

-Αστυνομικός: Ναι στις φυλακές της Κέρκυρας. Στο κελί του Δουρή. 

-27χρονος: Ποιος είναι αυτός ο Δουρής. Δεν τον ξέρω. Πάντως, γουστάρω. Στην Κέρκυρα δεν είχα ξανά πάει. 

Ο Μανώλης Δουρής είχε καταδικαστεί το 1993 για το βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου γιου του. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί στις φυλακές της Τρίπολης. Βρέθηκε κρεμασμένος με το καλώδιο της τηλεόρασης...
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.