ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στην φυλακή μετά την απολογία της η μητέρα της Άννυ..

sti-filaki-meta-tin-apologia-tis-i-mitera-tis-annyΠροφυλακιστέα κρίθηκε η 25χρονη μητέρα της 'Αννυ, μετά από απολογία σχεδόν τεσσάρων ωρών ενώπιον της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Η Δήμητρα Μπορίσοβα που είναι αντιμέτωπη με την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά και το πλημμέλημα της ψευδορκίας, έδωσε την δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν με το παιδί της και το φρικτό τέλος του προσθέτοντας στον κύκλο των συνενόχων τον φίλο του συγκατηγορουμένου της.

Η κατηγορουμένη που ξεκίνησε την απολογία της αργά μετά το μεσημέρι παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα στο οποίο αρνείται ότι γνώριζε το τραγικό τέλος της κόρης της και ότι προσπάθησε να συγκαλύψει οποιαδήποτε φρικιαστική πράξη του συντρόφου της. "Δεν έχω καμία ανάμειξη, αφήστε με να κάνω τα Σαράντα του παιδιού μου" φέρεται να επαναλαμβάνει στο ανακριτικό γραφείο.

Η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ, σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενη αποδίδει ευθύνες για όσα αποτρόπαια έγιναν, ώστε να εξαφανιστεί το άψυχο σώμα του παιδιού και στον Νικολάι, φίλο του συγκατηγορουμένου και πατέρα της Άννυ. Η Δήμητρα Μπορίσοβα που δια των δηλώσεων της υπεράσπισης της φαίνεται να αποστασιοποιείται από την μέχρι τώρα συγκαταβατική στάση που έδειχνε να κρατά απέναντι στον 27χρονο σύντροφό της, φαίνεται να βάζει "στο κάδρο" της διάπραξης του αδικήματος της περιύβρισης νεκρού και τον αποκαλούμενο "Νίκι".

Όπως η κατηγορουμένη φέρεται να δηλώνει πλέον: "Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου "δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στενοχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος".

Η μητέρα της άτυχης μικρής, φαίνεται να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πολλά σκοτεινά ακόμη σημεία της υπόθεσης με κυρίαρχο, το ταξίδι στην Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, αφού είχε χαθεί η κόρη τους και πριν ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Στο ταξίδι εκείνο, όπως η ίδια φέρεται να υποστηρίζει, ο σύντροφος της ενδέχεται να συνάντησε τον "Νίκι" πιθανόν για να εξασφαλίσει την σιωπή του.

Νωρίτερα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός της 25χρονης. Οι γονείς της κατηγορουμένης φέρονται να υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ την Άννυ, ενώ αναφέρθηκαν με απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πατέρα του παιδιού.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το απολογητικό υπόμνημα

sti-filaki-meta-tin-apologia-tis-i-mitera-tis-anny-1



Λεπτομέρειες για τις στιχομυθίες που είχε με τον πατέρα του παιδιού της αποκάλυψε η 25χρονη Βουλγαρικής καταγωγής μετά το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε. Όπως δήλωσε η ίδια: «το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με το Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολαι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολαι με ησύχασε λέγοντας μου «δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολαι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος.

Το χειρότερο που πέρασε από το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ότι μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδί και από τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε.

Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά. Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το ταμπέλες του παιδιού για να πάρει τσιγάρα. Δεν έχω καμία ανάμιξη. Αφήστε με να κάνω τα σαράντα του παιδιού μου».

Η πρώτη μέρα κράτησης του παιδοκτόνου στις φυλακές Κέρκυρας - Αμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη τουΑμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη του εμφανίζεται ο Βούλγαρος φερόμενος ως παιδοκτόνος, ο οποίος από χθες το απόγευμα κρατείται στις Φυλακές της Κέρκυρας. Ο 27χρονος για λόγους ασφαλείας παραμένει στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία και δεν έχει επαφή με τις ακτίνες της φυλακής. 

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρης δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τον επισκέφτηκε δύο φορές, χθες και σήμερα, στο κελί της απομόνωσης και ανθρώπινα, όπως αναφέρει, μπήκε στη διαδικασία να τον ρωτήσει γιατί το έκανε.

Σημειώνει ειδικότερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπαρχιφύλακας για ό,τι απάντησε ο παιδοκτόνος για την πράξη του:«Αρνήθηκε για προφανείς λόγους, αν και έχει ομολογήσει. Μου είπε, πως δεν το έκανε ο ίδιος. Το έκανε μπροστά του ο φίλος του, κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Ετσι ισχυρίσθηκε». 

Με την εμπειρία που έχει ο κ. Κουλούρης αναφέρει ότι η εικόνα του 27χρονου είναι εκείνη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Δεν κλαίει, δεν γελάει, μοιάζει ήρεμος. «Δεν θα έλεγα, από την εμπειρία που έχω, ότι ήταν ταραγμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Στην Κέρκυρα, κρατούνται 216 αλλοδαποί, ανάμεσα τους Βούλγαροι και 75 Έλληνες. Σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα, πολλοί εκφράζονται υβριστικά εναντίον του, λόγω της φύσης του εγκλήματος, ωστόσο η λειτουργία της φυλακής εξελίσσεται ομαλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει προαυλισμός του Βούλγαρου, όπως λέει ο κ. Κουλούρης και προσθέτει: «Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα. Πρέπει με τον διευθυντή και τον αρχιφύλακα να βρούμε κάποιο χώρο, ώστε να βγαίνει, όταν η υπόλοιπη φυλακή κλείνει. Δηλαδή όταν οι υπόλοιποι κρατούμενοι μπαίνουν στα κελιά τους».


real.gr

Η ώρα της απολογίας για τη μητέρα της Άννυ


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.